Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Gevestigd in 1999, OUSILONG-GROEP - de Bouwtechnologieco. van Guangzhou Ousilong, Ltd is in een beroemde & op grote schaal Metaalplafond & van de Muurbekleding fabrikant met over 23-jaar inspanningen in Guangzhou, China gegroeid.

 

Het Ousilongindustrieterrein bezit metaal/aluminiummuur caldding workshop, aluminiumhoningraat/golfpaneelworkshop, metaal/de workshop van het aluminiumplafond & toebehorenworkshop, totaal rond behandelend een gebied van 50.000 vierkante meters.

 

 

Tot nu, hebben wij metaalplafond & van de muurbekleding de werken voor vele grote luchthavens, metro stataions, tentoonstellingscentra, scholen, winkelcomplexxen en enz., zoals Internationaal de Luchthavent2 van Guangzhou Baiyun - China, Rio de Janeiro International Airport - Brazilië, Xi'an-de Tentoonstelling van de Zijdeweg Complex - China, Nieuwe Bank Produbanco - Ecuador, de Universitaire Stad van Centro Comercial El Bosque - van Ecuador, Koeweit - Koeweit, Sun Yat-sen-Universiteit, Zhuhai - China, Nationale Geheugenbasis - China, de Internationale Luchthaven van Rabat - Marokko, Parkwandelgalerij & WHC - Singapore, Rb-Overeenkomstzaal - Bangladesh en meer gebeëindigd.

 

OUSILONG neemt altijd „het verbeteren van het menselijke het leven milieu“ als haar eigen plicht, en wijden aan plafonds van het opbrengs de milieuvriendelijke metaal & muurbekledingen. Welkom aan te sluiten bij partners wereldwijd zich en aandeel met ons, om mooie architecturale ruimte voor ons allemaal te creëren.

 

 

Geschiedenis

In 1999

De Bouwtechnologie van Guangzhouousilong., werd Ltd opgericht in Guangzhou, China,

 

gespecialiseerd in woon & commercieel metaalplafond.

 

In 2001

OUSILONG door de ISO9001-Certificatie die van het Kwaliteitsbeheersysteem wordt gekregen

Het begonnen marcheren aan internationale markt.

 

In 2004

OUSILONG introduceerde ten eerste Gepersonaliseerd Aluminiumcomité Verwerkingsmateriaal van Duitsland, en de Niet genormaliseerde van het Aluminiumbekleding en Plafond workshop was opstelling.

 

In 2005

OUSILONG gelanceerde artistieke plafondproducten.

 

In 2006

De elektromateriaalworkshop werd opgebouwd, welke duidelijke OUSILONG het gebied van geïntegreerde plafonds inging.

 

In 2007

OUSILONG was eerste één ondertekende een overeenkomst van R&D in plafond met Europese onderneming.

 

In 2009

OUSILONG het industrieterrein werd opgebouwd. Het is één van de grootste metaalplafond productiebasissen in China tot nu.

 

In 2012

Gelanceerd Nationaal Exclusief Winkelplan.

 

In 2013

OUSILONG werd toegekend met de titels van het Beroemde Merk van China, het Uitstekende Product van China van Plafonds, top 5 Merken van Woonplafonds, top 10 Merken van Commerciële Plafonds en enz.

 

In 2015

2 reeksen hoge snelheids ononderbroken perforerende lijnen werden geïntroduceerd, die hoogst productieefficiency van standaardmetaalplafonds bevorderden.

 

In 2018

Het Comité van de aluminiumhoningraat de workshop werd opgebouwd.

 

Guangzhou Ousilong Building Technology Co., Ltd

Guangzhou Ousilong Building Technology Co., Ltd

 

In 2019

7,5 werd de meter super-brede buigende machine van NC gebracht in OUSILONG om speciale requirments van de cliënt voor overmaatse aluminiumbekleding, aangepaste metaalplafond of schotplafonds te ontmoeten.

 

In 2020

OUSILONG verkreeg een volledige reeks van grote lasersnijmachine om scherpe & gravureontwerpen op metaal/aluminium gemakkelijkere panelen te maken en meer intelligentized.

 

In 2021

Wij houden bestedend aandacht aan productkwaliteit en levertijd, evenals de gezondheid van het personeel in epdemic covid-19. Gezondheid en het leven eerste!

 

Dienst

De Bouwtechnologie Co.Ltd van Guangzhouousilong Bezit Niet genormaliseerde Het Comité van het Gordijngevelaluminium Workshop, Vierkante Plafondworkshop, Lineaire Plafondworkshop, de Workshop van Plafondtoebehoren en Elektromateriaalworkshop. Ousilong is één van de professionele fabrikanten die zich in het Comité van de Aluminiummuur, het Vierkante Plafond, het Strookplafond, het Netplafond, het Schotplafond en enz. specialiseren.

 

Guangzhou Ousilong Building Technology Co., Ltd

 

Onze Voordeeldienst: 

1. Wij hebben ons eigen ontwikkelend en listig team, die onze eigen technologische en innoative producten voor klanten verzekeren.

2. Voor om het even welke klant die ons de steekproeven verzenden, zullen wij zullen en betere die degenen ontwikkelen ontwerpen op de steekproef worden gebaseerd.

3. Voor elke klant, zullen wij het beste geschikte materiaal voor hun producten kiezen.

4. Wij kunnen kleine steekproef doen kosteloos volgens het ontwerp van klanten.

5. Wij zijn fabrikantenfabriek, zodat hebben wij de capaciteit van massaproduktie.

 

Technische ondersteuning:

Wij introduceerden van het de numerieke controleblad van LFK het metaalmateriaal, opeenvolgend Duitse het booglassenmachine van het MOLENAARargon en Japans volledig-automatisch de deklaagmateriaal van RANSBAG, allen geavanceerd in de wereld. De goedkeuring van blad het van uitstekende kwaliteit van het legeringsaluminium, Duitse HENKEL-van van van voorbehandelingsagent, AKZO NOBEL, PPG en Valspar PVDF deklaag, de bedrijf strikt oberves vereisten in ISO9001-2008-kwaliteitsbeheersysteem om productkwaliteit tot de internecontrolenorm van AAMA2605-98 te brengen

 

Kwaliteitssuperioriteit:

OUSILONG is altijd aandringend de Hoogste Kwaliteit, die het „Zuidwesten Alu“ gebruiken - No.1 Alu in China en 

Duitse Alu voerde in, goedkeurend de internationale meest verfijnde verwerkingstechniek, en 

het inspecteren van elke partij van goederen striktste controle op elke stap leidt tot hoogste kwaliteit.

 

Beheersvoordeel:

OUSILONG is één van de eerste ondernemingen van het metaalplafond die de kwaliteitsbewaking van ISO introduceerden 

systeem. Wij hebben eersteklas beheer & productieteams, die de overlevingswortel van verzekeren 

uitstekende onderneming - kwaliteit.

 

Opmerkelijke Technologie:

OUSILONG neemt altijd technologieinnovatie als zijn eigen opdracht en gezonde leefruimte 

verwezenlijking als doel. Wij bezitten rond 50 hogere technici, en een samenwerking ondertekend 

overeenkomst van R&D in plafond met een Europese onderneming om zich nieuwe ambachten te lanceren en te ontwikkelen 

nieuwe high-tech producten constant.

 

Belangrijk Ontwerp:

Een krachtig ontwerpteam maakt een snelle reactie op de marktinformatie, voorspelde de markt 

de tendens, en ontwikkelt voortdurend een massa van het leiden & nieuwe decoratieve producten.

Ons Team

Wij bezitten rond 50 hogere technici, en een samenwerkingsovereenkomst van R&D in plafond met een Europese onderneming ondertekend om nieuwe ambachten te lanceren en nieuwe high-tech producten constant te ontwikkelen.

 

Guangzhou Ousilong Building Technology Co., Ltd

 

Constant gebaseerd op grote & middelgrote binnenlandse steden, heeft OUSILONG rond 500 directe verhalen en agenten ontwikkeld. In het buitenland, zijn onze producten uitgevoerd naar het Midden-Oosten, Rusland, Europa, Noord-Amerika en andere landen & regio's. Ons doel is de beste producten & de diensten aan partners aan te bieden, en een winst te creëren - win toekomst.

Guangzhou Ousilong Building Technology Co., LtdGuangzhou Ousilong Building Technology Co., Ltd


OUSILONG neem altijd „het verbeteren van het menselijke het leven milieu“ als haar eigen plicht, wijdend om uit te vinden

milieuvriendelijke aluminiumplafonds en andere nieuwe producten. Met de georiënteerde filosofie van mensen &

 

goed geloof, krachtens OUSILONG-merkinvloed, verkoopnetwerk, en R&D-vermogen, duurzaam zullen wij

 

lanceer meer veiligheid, energie - besparing, eco - vriendschappelijke en modieuze producten om aan de behoeften van alle klanten te voldoen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Simon Liu
Tel. : +86 18520618535
Fax : 86-20-34872230
Resterend aantal tekens(20/3000)